Digital teknologi i dag – er din virksomhed klar til Build 4.0?

Hvis robotter og droner og andre produktionsfremmende teknologier for alvor skal føre til højere produktionsværdi skal de ofte fodres med information, og de skal have et sted at aflevere deres information.


Den 6. og 7. februar kan du møde 28 af de bedste IT-leverandører med løsninger til bygge- og anlægsbranchen på Dansk Byggeri IT-messe 2018. Disse IT-leverandører har allerede implementeret nogle af de nye teknologiske muligheder i deres IT-værktøjer. Det handler kort sagt om smart styring af Information.

På IT-messen kan du opleve nye teknologier i praksis allerede i februar 2018! Messen er arrangeret af Dansk Byggeri i samarbejde med byggeriets uvildige IT-rådgiver, BASIT. Messen afholdes på Teknologisk Institut i hhv. Taastrup og Aarhus.

Deltag gratis på Dansk Byggeri IT-messe 2018!
Dansk Byggeri afholder IT-messe d. 6. og 7. februar 2018. Her kan du møde en række af de bedste IT-leverandører til Bygge- og Anlægsbranchen. Løsningerne spænder vidt og dækker hele virksomhedens arbejdsproces fra tilbudsgivning, over planlægning og udførelse til effektive kvalitetssikringsværktøjer. Der er også IT-værktøjer til den økonomiske styring og løn. Et nyt fokusområde er IT-sikkerhed med backup, antivirus, firewall og bud på den nye persondataforordning. 

Som samarbejdspartner hos Build 4.0 kan du deltage gratis på IT-messen: læs mere og tilmeld dig her www.it-messe.dk (husk at angiv at du er inviteret af Teknologisk Institut